Křesla s příběhem potažené africkými látkami

Pangeas šije unikátní a jedinečné kousky. Zároveň přináší originální a nevšední africké látky. Z nich lze ušít pokaždé opravdový skvost. Věděli jste však, že z takových afrických látek lze vytvořit i zcela něco úplně jiného? Třeba i nevšední potahy pro vaše křeslo v obýváku. Jsme moc rádi, že právě látky od nás jsou součástí projektu Křesla s příběhem, za kterým stojí talentovaná Veronika Lencová. Ta si zamilovala nadčasový design starého nábytku a z jejího nadšení vznikl tento zajímavý projekt. 

"Vyhledávání v archivech, vybírání správných materiálů či komunikace s restaurátory mě doslova pohltila. Výsledkem je výběr nejkvalitnějších látek, poctivá a ruční práce profesionálů a hlavně radost z krásného nábytku," uvádí na svých stránkách Veronika.

Za jejími produkty stojí obrovský kus práce, který vyžaduje poctivou práci, výběr kvalitních látek a skvělý profesionální tým. A nesmíme také opomenout lásku k tomuto řemeslu. Bez toho by to nešlo. Naše africké látky tak získaly další neodmyslitelné místo. 

Více se můžete o projektu dozvědět: zde